Covid-19’a karşı önlemlerimiz. Detaylar
×
VillaAsina
Hemen Yerinizi Ayırtın!
En İyi Fiyat Garantisi

HOŞGELDİNİZ

VİLLA AŞİNA; KIRLANGICIN KANADINDA BİR KÜÇÜK OTEL...

Aşina Sokak, özel tasarımıyla küçük otelimizin içinden geçerek Akdenizli avlumuza ulaştırıyor sizleri. Sıcaklamış durumda geldiniz, valizlerinizi güleryüzlü personelimize teslim ederek yol yorgunluğunu üstünüzden atmak üzere oturdunuz bahçemize; Simi'yi ve Akdeniz'i seyrederek buz gibi içeceğinizi yudumladınız. Her bir köşesi sürprizlerle dolu lobimizden geçerek, sizler için tertemiz hazırlanmış ve hepsi birbirinden farklı döşenmiş onyedi odamızdan birine çıktınız, üstünüzü değiştirmek üzere. Deniz kıyafetlerinizi giyip palmiyelerle gölgelenmiş havuzumuza attınız kendinizi. Kulaçlarınızı atarken denizde yüzdüğünüz hissine kapıldınız. Bir tepenin üstünde ama sanki denizin içindesiniz,aynı göz seviyesindesiniz.

Beş çayında Aşina Aşevi'nin ikramı olan lezzetli kurabiyeleriyle çöreklerinin kokusu avluya ve bahçeye yayıldı. Bu kokular hafifçe esen rüzgara karışarak bir geçmişe savuruyor sizi, aşina olduğunuz akraba evlerine,bir bugüne getiriyor, tatile, Villa Aşina'ya..

Villa Aşina, zeminde bahçeye yayılan, üst katlarda geri çekilerek geniş teraslar oluşmasına elveren, yer yer taş duvarların kullanıldığı bir konseptle tasarlandı.

Villa Aşina Odalar

ODALARIMIZ

Hem tatilde, hemde evinizde gibi hissedeceksiniz.

Tümünü Gör
Aşina Mutfağı

AŞİNA MUTFAĞI

Ege mutfağının değişik lezzetleri...

Tümünü Gör

Villa Aşina siz değerli misafirlerine Ege mutfağının değişik lezzetlerini sunmak için özenli bir mönü hazırladı.

#

Datça Rehberi

Akdeniz ve Ege'de gizli kalmış koylar

Akdeniz ve Ege’de bu kadar gizli kalmış, kendini bu kadar yapılaşmadan koruyabilmiş koylar Datça’dan başka nerede var? Yarımada ,”bük” adı verilen koyları güneşin sofrasında birer mavi çanak gibi size cömertçe sunar. Tarihçi Strabon’un “Tanrı yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını isterse, onu Datça Yarımadası’na bırakır” dediği söylenir. Bir akşamüzeri, ufuk çizgisinin üzerinde renkten renge geçen bulutlar dans ederken; Knidos Feneri’nin ışığı ay ışığıyla buluşurken, patikalarda kekik kokusu buram buram içinize dolarken, büklerden birinde gök mavisi sularda kulaç atarken, daldığınız kayalıkların arasında orfoz sürüleriyle burun buruna gelirken duyduğunuz mutluluk hiçbir şeyle ölçülemez.

Datça Rehberi
Villa Aşina Fırsatları
Villa Aşina
Size Özel
Fırsatlar

%5 Nakit indirimi!
Sitemizden yaptığınız online rezervasyonlarda çıkışta nakit ödeme tercih ederseniz %5 indirim sunuyoruz.

Tümünü Gör
Villa Aşina
Aktiviteleri
ve Turlar

Hem Datça'nın muhteşem doğasını hem de kendi iç dünyanızı keşfe çıkacağınız aktiviteler sunuyoruz.

Tümünü Gör
Villa Aşina Aktiviteleri

Villa Aşina

HABERLERİ

Tümünü Gör

Size Özel

Datça'da yazı bilenler bilir, duyanlar görmek, yaşamak ister. Gelin havanın, güneşin ve denizin parlak olduğu bu güzel günleri birlikte yaşayalım. 15 Temmuz'a yapacağınız 3, 5 ya da 7 gece ve üzeri konaklamalar için misafirlerimize özel indirimler sunuyoruz.

Sadece www.villaasina.com üzerinde ya da telefon ile yapılan rezervasyonlarda geçerlidir.

Villa Aşina Haberleri

Villa Aşina

ÖZELLİKLERİ

Tümünü Gör

Villa Aşina, zeminde bahçeye yayılan, üst katlarda geri çekilerek odalarının önünde geniş teraslar oluşmasına elveren, yer yer taş duvarların kullanıldığı bir konseptle tasarlandı.Ege-Akdeniz mimarisini vurgulayan çizgileri ,renkleri ve detaylarıyla ,içinde bulunduğu doğa ve yöreye olan saygımızı yansıtmak ,tasarımının oluşmasındaki birinci adımdı. Manzaraya hakim olması için yoldan yüksekte konumlanan küçük otelimizin giriş bahçesine,yöresel renklerle boyanmış merdivenlerinden ,ya da bir rampa yardımıyla aracınızı kapının önüne parkederek düzayak ulaşmanız mümkün kılındı.Ana girişimizle Kahvaltı terası arasında bulunan ve tasarımın en özel bölümü olarak zemin katın içinden geçen 'Aşina Sokak', taş duvarları, parke döşeme taşları,eski fenerleri, ahşap kapıları ve sokak lambasıyla kendinizi bir Ege mahallesinin samimi sokağında hissetmeniz için düşünüldü.